Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, brengen wij uw pakket dezelfde dag nog naar een PostNL. Uw pakket wordt dan de volgende werkdag door PostNL naar de wal gebracht.  Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€7,95 voor bestellingen tot 10 kilo en  €13,95 voor bestellingen tussen 10-20 kilo met een bestedingsbedrag onder de €75,-

Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen daar wij vanaf Terschelling verzenden en PostNL en wij afhankelijk zijn van de boottijden.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat PostNl het pakket heeft opgehaald. Onze ervaring is dat het pakket dan binnen 2 dagen wordt geleverd.

© 2017 - 2024 Wad Anders Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel