PRE-ORDER

Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Muursticker Brandaris

€ 45,00 (inclusief btw)

De brandaris, 

(momenteel te bestellen als PRE-ORDER wij verwchten deze Prachtige muursticker van de brandaris van af ..... te kunnen leveren)

Herkenbaar aan zijn vierkante form en de oudste nog werkende vuurtoren in nederland. Wist je dat de 1ste in zee gevallen is en dat de 2de al ingestord was voordat die klaar was. En nu kan jij deze prachtige Brandaris van wel 50 cm hoog gewoon in jouw eigen huis op de muur plakken.

Deze prachtige muurstikker van de brandaris is eenvoudig zelf op de muur te bevestigen zonder dat je in de weer hoeft met verf of behang. Supper leuk en eenvoudig om deze boven een Lambrisering, plint of zelfs bij jouw nachtkastje in de slaapkame op de muur te plakken. Deze prachtige muursticker van de brandaris lijken net echt op een witte en glade ondergrond. Omdat de inktdekking niet 100% zwart is, zullen de stickers altijd licht doorschijnend zijn. Hierdoor lijkt het net alsof de brandaris op jouw muur is geïllustreerd. Dit geeft een bijzonder realistisch resultaat, zeker op een plek met natuurlijk licht. Door de transparantie van de sticker zal hij naadloos aansluiten bij elk interieur.

Voor deze transparante muursticker van de Brandaris word er gebruik gemaakt van 150µm transparant polymeer. Door speciale luchtkanaaltjes in dit type sticker kun je rimpels en ingesloten luchtbellen die toch zijn ontstaan bij het plakken er gemakkelijk uit drukken. Op de pagina Instructies leggen wij uit hoe je onze muurstickers het beste kunt bevestigen. Ook lees je hier welke ondergronden ideaal zijn en hoe je de muur kunt voorbereiden.

© 2017 - 2022 Wad Anders Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel