PRE-ORDER

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Muursticker Drenkelingenhuisje

€ 34,95 (inclusief btw)

Het Drenkelingen huisje,                                     

(momenteel te bestellen als PRE-ORDER wij verwchten deze Prachtige muursticker van de brandaris van af ..... te kunnen leveren)

Een toevluchtsoord voor menig schipbreukeling, gelegen op het meest oosterlijke stukje strand van Terschelling tussen paal 23 en paal 24. En nu kan jij dit prachtige Drenkelingenhuisje van wel 32,5 cm hoog gewoon in jouw eigen huis op de muur plakken.

Deze prachtige muurstikker van het drenkelingenhuisje is eenvoudig zelf op de muur te bevestigen zonder dat je in de weer hoeft met verf of behang. Supper leuk en eenvoudig om deze boven een Lambrisering, plint of zelfs bij jouw nachtkastje in de slaapkame op de muur te plakken. Deze prachtige muursticker van het drenkelingenhuisje lijken net echt op een witte en glade ondergrond. Omdat de inktdekking niet 100% zwart is, zullen de stickers altijd licht doorschijnend zijn. Hierdoor lijkt het net alsof het drenkelingenhuisje op jouw muur is geïllustreerd. Dit geeft een bijzonder realistisch resultaat, zeker op een plek met natuurlijk licht. Door de transparantie van de sticker zal hij naadloos aansluiten bij elk interieur.

Voor deze transparante muursticker van het drenkelingenhuisje word er gebruik gemaakt van 150µm transparant polymeer. Door speciale luchtkanaaltjes in dit type sticker kun je rimpels en ingesloten luchtbellen die toch zijn ontstaan bij het plakken er gemakkelijk uit drukken. Op de pagina Instructies leggen wij uit hoe je onze muurstickers het beste kunt bevestigen. Ook lees je hier welke ondergronden ideaal zijn en hoe je de muur kunt voorbereiden.

© 2017 - 2022 Wad Anders Terschelling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel